Tuinrenovatie

Wilt u uw uitgeleefde tuin nieuw leven inblazen of is het idee van uw droomtuin doorheen de jaren veranderd, maar is uw tuin nog niet gevolgd? Dan is het tijd voor een grondige tuinrenovatie.

Tuinrenovatie Willy Reynders Tuinarchitectuur

Tuinrenovaties in alle vormen

Bij Willy Reynders zorgen we ervoor dat uw tuin meegroeit met uw veranderende behoeften en wensen.

 

  • Geen zin of tijd meer om elk weekend in de tuin te werken? Kies dan voor oplossingen die uw tuin een pak onderhoudsvriendelijker maken.
  • Zijn de kinderen groot geworden? Vervang de kinderspeelhoek in de tuin door een leuke zithoek of privéwellness.
  • Is uw tuin aangelegd door een vorige bewoner, maar is die niet uw smaak of afgestemd op uw gezin? Wij creëren met veel plezier nieuwe groene plekjes waar u wel kan wegdromen.
  • Heeft u recent een passie voor het kweken van groenten, fruit of kruiden ontdekt? Dan maken we een groentetuin of moestuinbak op maat van uw nieuwe hobby.

Eén mooi geheel

Bij elke tuinrenovatie bespreken we op voorhand alle aanpassingen en zorgen we ervoor dat uw tuin ook na de renovatie één mooi geheel blijft. Of we nu maar een bepaald gedeelte renoveren of uw volledige tuin, bij Willy Reynders bent u zeker dat het volledige plaatje altijd klopt.

Tuinrenovatie Willy Reynders Tuinarchitectuur

Mogelijkheden ontdekken

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om uw tuin te renoveren? Of wilt u uw tuin graag een volledig nieuw ontwerp geven? Neem dan gerust even contact op met onze tuinarchitecten.

Willy Reynders Tuinarchitectuur wint verschillende prijzen

Uw tuinrenovatie door Willy Reynders?

Maak dan snel een afspraak met onze tuinarchitecten.