Bedrijfstuinen

In de tijd dat ze parkeren en naar de ingang wandelen, is bij veel bezoekers de eerste indruk van uw bedrijf al gevormd. Kies daarom voor een mooie bedrijfstuin zodat u een groen visitekaartje kan afleveren om u tegen te zeggen.

Bedrijfstuinen Willy Reynders Tuinarchitectuur

Professionele uitstraling

Bij een bedrijfstuin is het vooral belangrijk dat het tuinontwerp aansluit bij de identiteit van uw bedrijf en het in één oogopslag een professionele uitstraling geeft. Onze tuinarchitecten gebruiken hun jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand en -tuin één mooi geheel vormen.

In een doordacht tuinontwerp houden we rekening met factoren zoals doorgangen, bepaalde verplichtingen, ondergrondse constructies en schaduwplekken. We nemen alles mee en werken een totaalconcept uit dat overeenkomt met de stijl van uw bedrijfsgebouw.

3D-ontwerp van uw bedrijfstuin

Met onze 3D-ontwerpen krijgt u in virtual reality een compleet beeld van uw bedrijfstuin nog voor hij is aangelegd. Zo kan u meteen aanvoelen of de tuin voldoet aan uw wensen.

Bedrijfstuin met weinig onderhoud

Bovendien begrijpen we als geen ander dat een bedrijfstuin een lust moet zijn en geen last. Daarom streven we altijd naar onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen die weinig verzorging nodig hebben. Voor het onderhoud dat wel nog moet gebeuren, kan u uiteraard een beroep doen op onze vakmannen.

Bedrijfstuin met weinig onderhoud
Tuinen voor woon- en zorgprojecten

Woon- en zorgprojecten

Naast bedrijfstuinen hebben we ook een ruime ervaring met woonprojecten, waarvoor we tuinen op maat ontwerpen en aanleggen. Van appartementsblokken tot woonzorgcentra, we zorgen er telkens weer voor dat de tuin 100% bij het project past en integreren diverse elementen voor ieders smaak.

Willy Reynders Tuinarchitectuur wint verschillende prijzen

Een tuin op maat van uw bedrijf

Wilt u ook graag een tuin volledig op maat van uw bedrijf? Vertel uw wensen en behoeften aan onze ervaren tuinarchitecten en wij zorgen voor een professionele bedrijfstuin die de identiteit van uw bedrijf onderstreept.