’s Morgens in alle rust baantjes trekken, ‘s middags lekker plonsen met de kinderen of ’s avonds gezellig met z’n tweetjes in het water dobberen, in uw eigen buitenzwembad voelt u zich op elk moment van de dag de koning(in) te rijk.

Zwembaden Willy Reynders Tuinarchitectuur

Zwembaden voor levensgenieters

Bij Willy Reynders baseren we ons voor de aanleg van uw zwembad op het totaalconcept van uw tuin. We zorgen voor een vlekkeloze integratie en houden hierbij rekening met de oriëntatie van uw tuin, de beschikbare ruimte en de andere tuinelementen.

Uw droomzwembad

Of u nu droomt van een rechthoekig, vierkant of rond zwembad, we hebben een ruime keuze aan beschikbare modellen in verschillende stijlen. Zo vindt u bij ons altijd een zwembad dat precies bij uw smaak aansluit.

Verder besteden we bij de aanleg van uw droomzwembad ook voldoende aandacht aan milieuvriendelijke technieken zoals warmtepompen en zonnecollectoren. We bekijken samen alle mogelijkheden en zorgen ervoor dat u voordelig kan genieten van uw duurzaam zwembad.

Tuin met zwembad
Zwembaden Willy Reynders Tuinarchitectuur

Begeleiding van A tot Z

Van het ontwerp en de integratie van alle technieken tot de professionele aanleg, we begeleiden u bij elke stap zodat u vanaf dag één maximaal kan genieten van uw privézwembad.

Willy Reynders Tuinarchitectuur wint verschillende prijzen

Uw droomzwembad laten plaatsen door Willy Reynders?

Maak dan snel een afspraak met onze experts.