Tuinonderhoud

Heeft u zelf geen tijd of zin om uw tuin te onderhouden? Dan nemen de groene vingers van Willy Reynders het onderhoud met veel plezier voor hun rekening! Zo bent u zeker dat uw tuin het hele jaar door in topvorm blijft.

Tuinonderhoud Willy Reynders Tuinarchitectuur

Voorjaarssnoei

Wilt u in de lente en zomer volop genieten van alle frisse kleuren die uw tuin te bieden heeft? Dan is een voorjaarssnoei belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bomen, struiken en planten weer volop kunnen groeien en bloeien.

 

Zomersnoei

In de zomer brengt u normaal het meeste tijd door in uw tuin, dus moet die er op z’n best uitzien. De zomersnoei is dan ook het uitgelezen moment voor een vormsnoei waarbij we onder andere hagen en bollen in model knippen.

 

Najaarssnoei

In het najaar komen onze vakmannen graag langs om uw tuin klaar te maken voor de winter en ervoor te zorgen dat uw struiken, hagen, etc. strak de winter ingaan en alles er weer verzorgd uitziet.

Particulieren en bedrijven

U kan bij ons terecht voor het tuinonderhoud van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen die door Willy Reynders zijn aangelegd. We gaan elke keer weer met evenveel enthousiasme aan de slag en staan garant voor een vlekkeloos resultaat.

Tuinrenovatie Willy Reynders Tuinarchitectuur

Wij het onderhoud,

u het genot

Wanneer u het onderhoud van uw tuin aan Willy Reynders toevertrouwt, bent u zeker van een proactieve aanpak met oog voor detail. Wij zorgen voor het professionele tuinonderhoud en het enige wat u nog moet doen, is volop genieten van uw verzorgde tuin.

Willy Reynders Tuinarchitectuur wint verschillende prijzen

Uw tuinonderhoud door Willy Reynders?

Maak dan snel een afspraak met ons ervaren team.