Willy Reynders

Willy Reynders

U zoekt een tuinarchitect met kennis van zaken en voldoende ervaring om uw tuinontwerp en tuinaanleg aan toe te vertrouwen? Dan bent u bij Willy Reynders aan het juiste adres.

Al meer dan 45 jaar werken onze tuinarchitecten aan en in tuinen die u instant laten wegdromen. Van landelijk of modern tot zuiders of klassiek, onze tuinarchitecten werken met veel plezier uw droomtuin uit.

Moderne tuin met zwembad, poolhouse en tuinmeubels
Piet Rietveld en Willy Reynders

De totaalpartner voor uw tuin

Bij Willy Reynders hebben we niet alleen een eigen tuinarchitectenteam, maar ook een ploeg ervaren vakmannen voor tuinaanleg en een eigen kwekerij. Elke schakel in ons team is perfect op elkaar afgestemd, zodat u bij ons niet alleen een vast aanspreekpunt hebt voor uw tuinontwerp, uw tuinaanleg en uw tuinonderhoud, maar ook zeker bent van een snelle en efficiënte aanpak waarbij elke stap naadloos op de vorige volgt.

Willy Reynders,
de man waarmee het begon

Willy Reynders

Met een diploma tuinarchitectuur op zak trok Willy eind jaren ’70 naar Duitsland voor een leerrijke stage bij het prestigieuze bureau Toni Gotschalk. In dat jaar groeide hij verder als tuinarchitect en leerde veel bij over nieuwe methodes en technieken.

In 1978 stampte Willy Reynders zijn eigen bedrijf uit de grond, dat sinds 2021 deel uitmaakt van de APK Group. Vandaag, meer dan 45 jaar en zo’n 5.000 tuinen later, houdt Willy zich wat meer op de achtergrond, maar staat het door hem opgeleide team nog met evenveel enthousiasme klaar om uw tuindromen waar te maken.

Willy Reynders Tuinarchitectuur wint verschillende prijzen

Eens samenzitten over het ontwerpen en aanleggen van uw tuin?

Onze tuinarchitecten horen graag uw wensen!