Willy Reynders Tuinarchitectuur investeert in duurzame reinigingsmachine

Willy Reynders Tuinarchitectuur schafte een TMC terrasreinigingsmachine aan. De reden? Inspelen op de vraag van de klanten en ze zo beter kunnen bedienen. De machine is milieuvriendelijk en werkt zonder schadelijke producten. De tuinmannen waren alvast enthousiast over de nieuwe machine, waarmee ze de tuinen van hun klanten op een duurzame en kwaliteitsvolle manier kunnen onderhouden.

Een veelzijdige machine met tal van voordelen

De TMC terrasreinigingsmachine is een veelzijdige machine met een breed scala aan functies en voordelen. Het omvat een uitgebreide kit met een moederborstel, vier reinigingsblokken, een miniversie voor hoeken en een ijzerblokje voor hardnekkig vuil zoals korstmossen en onkruid tussen voegen. Bovendien bevat het pakket een kokosborstel met zachte kokosharen, ideaal voor zandinvoeging en de nabehandeling van natuursteen waarbij enkel bruine zeep met lijnolie voor nodig is. 

Hoewel de machine 41 kg weegt en enige technische expertise vereist om ermee te werken, biedt het indrukwekkende voordelen. Het kan theoretisch tot 20.000 vierkante meter reinigen, maar door de aanbevolen werkwijze van de fabrikant kan de levensduur aanzienlijk worden verlengd.  

Een toekomst van tevreden klanten en duurzame tuinen

“Waarom deze machine? De vraag kwam eigenlijk vanuit de klanten. Zij spreken ons aan omdat traditionele onkruidverdelgingsproducten niet meer zomaar te verkrijgen zijn en schade toebrengen. Daarom willen wij investeren in duurzame machines en technologie om de tuinen representatief en kwalitatief te houden en zijn we genoodzaakt om te investeren in dit soort machines die 100% ecologisch zijn.”, aldus Piet Rietveld, business unit manager bij Willy Reynders Tuinarchitectuur. De pluspunten? De nieuwe terrasreinigingsmachine is duurzaam, veroorzaakt geen schade aan oppervlakken en vereist geen schadelijke chemicaliën. Het vermijdt ook de schade die vaak wordt veroorzaakt door hogedrukspuiten, waardoor de toplaag intact blijft. De unieke borstels van de machine minimaliseren de schade aan het oppervlak door hun veegbeweging. 

De aanschaf van de TMC terrasreinigingsmachine is niet alleen een investering in de toekomst van Willy Reynders Tuinarchitectuur, maar ook een stap in de richting van een groenere en duurzamere tuinindustrie. “We blijven ons inzetten voor innovatie en milieubewuste oplossingen, met als doel om zowel onze klanten als het milieu tevreden te stellen.”, vertelt Piet.  

De tuinmannen zijn tevreden met hun nieuwe investering en hebben de machine onmiddellijk in gebruik genomen.